+36 70 391 4030

A fúrás készülhet hagyományos és pontmegfogáshoz süllyesztett kivitelben is.

Egyedi üvegkészítés, üvegmegmunkálás.

Az üvegben történő fúráshoz speciális üvegfúróra van szükség.

Az üveg fúrással kapcsolatosan vannak korlátozások a méretek, furat-elrendezések vonatkozásában (pl, furat távolságai egymástól, az üveg szélétől, ill az üveg sarkaitól). A furat átmérője nem lehet kisebb az üveg vastagságánál. Kérésére a megadott helyen lukat fúrunk a kért méretben. Konnektorok, rögzítések helyei, stb

Mérettűrések a furat átmérőjében:

  • 3-20mm átmérőjű furat esetében a mérettűrés ±1mm
  • 20-80mm átmérőjű furat esetében a mérettűrés ±2mm

Üvegmegmunkálás árak:

Kérjen ajánlatot honlapukon űrlapunk segítségével. Adja meg az üvegtípust, vastagságot és a kért megmunkálást. Akár tervrajzot is feltölthet ha szükséges.

Megrendelés feltételek:

Edzett üveg készítést csak előleg megfizetése után tudunk elkezdeni melyett akár utalhat is bankszámlára. Az üveget edzés után már nem lehet vágni, fúrni, csiszolni csak festeni és nyomtatással dekorálni. Kérjük ezt vegye figyelembe. Gyártási idő kb 5-10 nap, extra megmunkálás esetén 10-14 nap.

Garancia, pénzvisszafizetés

Mivel egyedi méretre gyártott megmunkált üveg termékről van szó csak a megrendelés pontatlan teljesítése: sérült, karcos - hibás üveg/tükör termék vagy mérethiba, gyártási hiba esetén tudjuk vissza adni. Mivel egyedileg készült termékről van szó így a vásárlástól elállni a megrendelés után nem lehetséges. Kérjük vegye figyelembe hogy az ön igényeire legyártott méretre szabott üvegtermék.

Edzett üveg termékeink

Az ön által kért üvegfajtából a kért formára, méretre, megmunkálással.