+36 70 391 4030

Cégünk üvegezéssel és az üvegezéshez kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozik

Jelen holnapunkat a biztnsági üveg készítés az üvegmegmunkálás szolgáltatásunk bemutatására hoztuk létre. Rövid gyártási, megmunkálási idővel vállaljuk az edzett üvegek, laminnált üvegek készítését szinte bármelyik üvegfajtából a kért üvegmegmunkálással.

Edzett üvegből készült termékeink jellemzője hogy mindig a megrendelő egyedi kívánsága szerint készül.

Üvegmegmunkálás 

Az üvegmegmunkálás alapeleme a síküveg, amely különböző eljárások után nyeri el végső formáját, majd jelenik meg a felhasználás helyszínein - belső terekben, nyílászárókban, ajtókban. épületeken, üvegportálokon. Az edzésre szánt üveglap minimális és elengedhetetlen megmunkálása az élcsiszolás. Vállaljuk az általunk szabott, üvegek egyedi megmunkálását az ön igényei szerint.  Gyártási idő kb 5-7 nap, extra megmunkálás esetén 10-14 nap.

Edzett üveg árak

Kérjen ajánlatot honlapukon űrlapunk segítségével. Adja meg a kért üvegtípust, vastagságot és a kért megmunkálást. Akár tervrajzot is feltölthet ha szükséges.

Garancia, pénzvisszafizetés

Mivel egyedi méretre gyártott megmunkált üveg termékről van szó csak a megrendelés pontatlan teljesítése: sérült, karcos - hibás üveg/tükör termék vagy mérethiba, gyártási hiba esetén tudjuk vissza adni. Mivel egyedileg készült termékről van szó így a vásárlástól elállni a megrendelés után nem lehetséges. Kérjük vegye figyelembe hogy az ön igényeire legyártott méretre szabott üvegtermék.

Gyártásunk felhalmozott tapasztalata és modern technológiája lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű termékeket biztosítsunk Önnek a legjobb áron.

Edzett és laminált biztonsági üvegek gyártása

+36 70 391 4030